De herfstvakantie komt er weer aan en daarvoor heb je dit supervette Zo Zit dat vakantieboek nodig. Het boek is niet alleen leuker dan ooit, maar ook grappiger, kleurrijker en vooral lekker vies! Je kunt hem nu bestellen.

Een zomer vol moppen

Ook dit jaar staat dit kneitervette boek vol met de leukste en grappigste moppen. Van zomermoppen tot de gekste dierenraadsels. Deze grappentrommel zorgt ervoor dat jij niet meer kunt stoppen met lachen tijdens deze vakantie. Nog leuker? Vertel ze aan je vrienden en familie. Wedden dat ze van hun stoel vallen van het lachen?

Vet veel puzzels

Met dit vakantieboek kun je jouw hersenen lekker laten kraken. Het nieuwe vakantieboek staat boordevol puzzels, raadsels en echte doordenkers. Een makkie? Dacht het niet! Pak een pen en ga snel aan de slag. Als jij ze allemaal oplost mag je jezelf een echte Breinstein noemen!

Smerige sch(w)eetjes

Dit vakantieboek is de vieste ooit. Het staat bomvol supervieze feiten. In het boek lees je allemaal weetjes over de kleine en grote boodschap, en je krijg een lesje billologie. Alles wat je weten wil over je bil! Scoor het boek nu en lees alles over het zwarte gat van je lichaam. Als je durft…

En nog veel meer in het vakantieboek

Er staat natuurlijk nog veel meer in het vakantieboek. Het boek neemt je op reis langs allerlei exotische dieren, waanzinnige plekken en geeft je genoeg strips om je urenlang mee te vermaken. Koop het boek hier of scoor het in de supermarkt, boekwinkel of stripspeciaalzaak voor… Enne, het coolste is natuurlijk als je jouw vriendjes ook vertelt over dit te gekke boek!

Psst! Ben jij nog niet uitgelezen en gepuzzeld? Klik dan hier en lees alles over het Escapeboek van Zo Zit Dat. Dat wil je gewoon hebben om je verzameling compleet te maken!