ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

De winnaar heeft een e-mail ontvangen en de prijs is naar hem/ haar opgestuurd!

 

In de gloednieuwe Zo Zit Dat kunjij je weer storten op een ingewikkelde doordenker. Dit keer is het aan jou de taak om alle woorden op je juiste plek in te vullen. En als het jouw lukt, maak je kans op een Nintendo Switch Lite en de game Animal Crossing: New Horizons!

Zo maak je kans op een Nintendo Switch Lite & Animal Crossing

Weet jij het antwoord op de doordenker van ZZD 9? Vul de oplossing vòòr 25 augustus 2020 onderaan deze pagina in. Dan maak jij op een Nintendo Switch Lite en de game Animal Crossing New Horizons (t.w.v. € 185,-).

Over de prijs

De Nintendo Switch Lite is speciaal gemaakt voor spelen in handheldstijl, zodat spelers altijd en overal kunnen genieten van een uitgebreide verzameling spannende, ontspannende en uitdagende games. Creëer het eiland van je dromen en ontdek elke dag iets nieuws in Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch. Doe waar je zin in hebt, wanneer het jou uitkomt! Ontmoet kleurrijke personages, verzamel grondstoffen en maak er de mooiste spullen van. Groene vingers? Leg je eigen tuintje aan en plant bloemen en bomen. Bouw de woning van je dromen en geniet van de seizoenen, spring met een polsstok over rivieren terwijl je het eiland verkent, en nog veel meer! Geniet van het heerlijke eilandleven! Animal Crossing: New Horizons is volledig Nederlands!

Benieuwd hoe deze game eruit ziet? Check deze video op het YouTube kanaal van Nintendo!

Ben jij meer een lezer dan een gamer? Ga dan snel naar de andere winacties en maak kans op te gekke boeken!