ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

De zomervakantie is van start gegaan, tijd om te chillen! En goed nieuws: jij hoeft je niet te vervelen met het Bruna leespakket. Daarmee heb je zeker weten uren lol in je tentje op de camping, op het strand of… in je boomhut natuurlijk.

Dit kun je winnen
Het waanzinnige moppenboek

Andy en Terry wonen in de waanzinnigste boomhut ter wereld. Ze houden van boeken maken en van moppen vertellen. En nu hebben ze het waanzinnigste moppenboek ter wereld gemaakt! Over katten en kippen, school en skeletten, bomen en beren… Oneindig veel moppen, perfect voor alle fans van De waanzinnige boomhut!

Het leven van een loser, totaal gesloopt

De familie Botermans krijgt onverwacht een erfenis. Bram weet daar wel raad mee. Maar zijn moeder vindt dat het geld verantwoord moet worden besteed: het huis wordt verbouwd. Zodra de werklui beginnen, gaat alles mis. De puinhoop is niet te overzien! Bram is totaal gesloopt en vraagt zich af of er nog iets te redden valt. Dan daalt het stof neer… wordt het verbouwen of verhuizen?

Zo maak je kans

Lezen is nog nooit zo leuk geweest! Kruip in de huid van twee moppenboekschrijvers en ontdek waarom Bram gesloopt is. Grijp nu je kans en beantwoord voor 25 augustus 2020 de vraag: welke boeken lees jij het liefst. Je kunt je antwoord onder dit artikel invullen. Misschien win jij wel deze twee te gekke boeken (t.w.v. €28,99)!

Twee totaal verschillende boeken, maar minstens net zo leuk. En jij hoeft gelukkig niet te kiezen. Als jij wint, krijg je namelijk allebei. Chill!

Hou jij meer van spelletjes doen dan lezen? Los de puzzel in Zo Zit Dat editie 9 op en maak kans op een Nintendo Switch Lite met de game Animal Crossing New Horizons.

Heb je genoeg van de zomerzon? Doe dit proefje en laat het regenen!