ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

De zomervakantie komt er weer aan en dan mag dit supercoole vakantieboek natuurlijk niet ontbreken. Je hebt geluk, want Zo Zit Dat geeft dit fantastische boek nu weg aan tien geluksvogels! Hou je van toffe (en vieze ;-)) weetjes, leuke puzzels, coole strips en gigagrappige moppen? Dan moet je dit boek hebben!

Zo maak je kans op het vakantieboek!

Vervelen is er deze zomer niet bij met het Zo Zit Dat vakantieboek. Grijp nu je kans en reageer vóór 30 juli op de vraag hieronder. Vertel wat jouw favoriete vakantieplek is en waarom. Spannend, misschien win jij wel het Zo Zit Dat vakantieboek (t.w.v. €6,99)!

Over de prijs

Wat je allemaal kunt verwachten in het vakantieboek van Zo Zit Dat? Precies wat je elke maand terugziet in je favoriete magazine, maar dan nog vééél meer van dat. Zeker weten dat jij hier urenlang plezier van hebt. Puzzel mee met Joost en Breinstein en bewijs dat jij net zo slim bent. Vermaak je met de hilarische moppen en vertel ze door aan jouw vrienden voor extra veel plezier.

Extra ranzig

En wat maakt dit zomerboek extra bijzonder? Het boek is niet alleen grappig en leuk, maar ook lekker vies! Het staat bomvol stinkende feiten en weetjes over de kleine en grote boodschap. Met als hoogtepunt een lesje billologie. Alles wat je weten wil over je bil! Zorg dus dat je kans maakt op dit boek en lees alles over het zwarte gat van je lichaam. Enne… dit boek is héél geschikt om te lezen op de wc.

Psst! Dorst gekregen na al dat lezen? Check hier hoe je je eigen overheerlijk priklimonade maakt!