ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Ze hebben 104 dagen zomervakantie, voordat de school weer gaat beginnen. Over wie dit gaat? Kan niet missen: Phineas en Ferb natuurlijk! Hoewel jouw vakantie iets korter is, heb jij ook een zee van tijd in de zomer. Gelukkig hoef je je niet te vervelen, want je kunt een te gek Phineas and Ferb-pakket winnen!

Koningen van de kettingreactie

De populaire stiefbroertjes gebruiken elke dag van hun vakantie om spectaculaire uitvindingen te doen! Neem een voorbeeld aan die gasten en ga ook aan de slag. Maak nu je eigen kettingreactie met de hoofdrolspelers uit de serie. Gebruik alledaagse huis-tuin en keukenvoorwerpen en creëer de leukste kettingreactie.

Wat moet je doen:

1. Knip de hoofdrolspelers, van de serie Phineas and Ferb, uit (klik hier voor de link)
2. Bouw jouw coolste kettingreactie van alle daagse huis-, tuin- en keukenvoorwerpen
3. Film de ketting reactie
4. Stuur je video voor 6 augustus naar zozitdat@dpgmediamagazines.nl en zet in de onderwerpregel: Phineas. Vergeet ook je naam, leeftijd en adres niet te vermelden.

Phineas and Ferb Marathon

Het bouwen van een echte achtbaan, het vinden van een mummie of de Eiffeltoren beklimmen; niets is Phineas en Ferb te gek! Hun jaloerse zus Candace vindt dit allemaal maar niks en probeert alle plannen te dwarsbomen.

Kijk vanaf 4 juli elke maandag t/m vrijdag vanaf 14.00 uur naar de Phineas and Ferb marathon op Disney Channel!

Meer zien van de stiefbroers of al jouw andere favoriete programma’s? Check dan hier het youtubekanaal van Disney channel!

Film Phineas and Ferb: dwars door de tweede dimensie

In de film Phineas and Ferb: dwars door de tweede dimensie komen Phineas en Ferb erachter dat hun geliefde huisdier Perry eigenlijk een geheim agent is, die dagelijks strijdt tegen het kwaad. Hierdoor twijfelt Phineas aan zijn vriendschap tussen hem en zijn huisdier. De jongens gaan samen met Perry op een groots avontuur naar een andere dimensie. In deze dimensie heeft iedereen een dubbelganger en is Dr. Doofenschmirtz dictator van de stad. Met behulp van hun vrienden uit de serie, gaan Phineas, Ferb en Perry de strijdt aan tegen Dr. Doofenschmirtz.

Te zien op: 15 en 30 juli, 10 en 21 augustus om 14.00 uur op Disney Channel

In de week van 10 augustus maken we de winnaar bekend van de kettingreactie!

Antiverveeltip: klik snel verder als je wilt weten hoe je het Zo Zit Dat vakantieboek kunt winnen!