ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In de gloednieuwe Zo Zit Dat kan jij je weer storten op een ingewikkelde doordenker. Dit keer is het aan jouw de taak om alle schepen te vinden die zijn gezonken naar de bodem van de oceaan. Een soort zeeslag! En als het jouw lukt, maak je kans op de Trials of Mana videogame.

Zo maak je kans op de Trials of Mana

Weet jij het antwoord op de doordenker van ZZD 8? Vul de oplossing vòòr 28 juli 2020 onderaan deze pagina in. Dan maak jij 4x kans op Trials of Mana (t.w.v. € 49,99).

Over de prijs

Trials of Mana dompelt spelers onder in een onvergetelijk avontuur vol spannende gameplay, geweldige personages en snode schurken. Door zelf een gezelschap samen te stellen van drie uit zes unieke personages, vormen spelers hun eigen avontuur, waarbij ze de klasses van hun personages kunnen upgraden naar sterkere vormen, meer dan 300 verschillende vaardigheden kunnen leren, en een wereld vol geheimen en mysteriën kunnen ontdekken.

3D wereld met toffe uitdagingen

Dit spel is een echte must-have voor de gamers. De eerste versie van deze game kwam al uit in 1995. Alleen de nieuwe versie is een stuk cooler dan de oude. In deze versie kun je echt op ontdekkingsreis gaan en vette 3D battles aangaan met je vijanden. Upgrade je karakters en bereik de hoogste levels. Uitgespeeld? Echt niet! Als je klaar bent unlock je nog wat extra missies. Benieuwd hoe deze game eruit ziet? Bekijk de eerste 45 minuten van deze game op het kanaal van GameVideos en zie zelf hoe cool deze game is. Check de video hier!

Ben jij meer een lezer dan een gamer? Klik snel verder om te kijken hoe je het vakantieboek van Zo Zit Dat kunt winnen!