Ben jij een uitvinder in hart en nieren? Of knutsel je gewoon graag wat in elkaar? Het maakt niet uit, want met de Makey Makey kan iedereen een uitvinder worden! Nog leuker? Zo Zit Dat geeft er 2 helemaal gratis weg. Lees snel verder om te zien hoe je deze te gekke uitvinderskit kunt winnen en wat je er allemaal mee kunt doen!

Zo maak je kans op de Makey Makey

Zo Zit Dat geeft twee Makey Makey uitvinderssets weg  (t.w.v. €57,95). Grijp nu je kans en stuur voor 2 juli een mailtje naar zozitdat@sanoma.com en vertel wat jouw favoriete uitvinding is. Het mag een bestaande uitvinding zijn of een zelfbedachte uitvinding. Wees zo creatief mogelijk! Zet in de onderwerpregel: Makey. Vergeet niet je naam, leeftijd en adres in je mail te zetten.

Over de prijs

De Makey Makey is een uitvinderskit voor in de 21ste eeuw. Verander alledaagse dingen in ‘Touchpads’ en gebruik ze om je computer aan te sturen. Het leukste? Je hoeft er helemaal niet handig voor te zijn. Puzzel erop los en maak de tofste uitvindingen met alle spullen die je vindt in en rondom het huis. Wie weet ben jij straks wel de nieuwe Breinstein!

Van piano’s tot videogames

Met de Makey Makey kun je meer dan je denkt. Controller kwijtgeraakt? Geen probleem, met de Makey Makey tover je elk dagelijks object om in een controller voor jouw favoriete game. Altijd al een instrument willen leren, maar geen plek in huis voor een piano? Met deze uitvindersset knutsel je zo je eigen piano in elkaar met bananen! Geloof je het niet? Jay silver bewijst in deze video dat het kan. Klik hier voor de video!

 

Psst! Nog meer te gekke prijzen winnen? Haal de nieuwste Zo Zit Dat! in huis en doe mee met de Doordenker. Daarmee maak je kans op een Minecraft Bordspel!