In Zo Zit Dat nr. 7 kun jij je weer storten op een supermoeilijke Doordenker-puzzel. Deze keer bestaat de puzzel uit een dubbele piramide waar woorden in ontstaan. Ben jij een echte woordenkunstenaar? Dan heb je mazzel, want met deze toffe Doordenker kun je een bordspel winnen van Minecraft. Dat wil je!

Zo maak je kans op het Minecraft Bordspel

Weet jij het antwoord op de Doordenker in ZZD 7? Mail de oplossing voor 30 juni 2020 naar zozitdat@dpgmediamagazines.nl. Dan maak jij kans op het Ravensburger Minecraft bordspel (t.w.v. € 34,95). Zet in de onderwerpregel: Doordenker Minecraft. Vergeet niet je naam, leeftijd en adres in de mail te zetten.

Over de prijs

Ben jij dol op Minecraft? Dan is het een garantie dat je dit toffe spel ook te gek vindt. In dit gloednieuwe spel van Ravensburger bots je op tegen bekenden uit de game, zoals de Creepers en de zombies. Jouw doel is om de meest indrukwekkende gebouwen te maken met zeldzame blokken. Maarre… je tegenstanders proberen natuurlijk precies hetzelfde te doen. Jullie pikken de blokken dus voor elkaar weg. Spannend!

Minecraft in het echt

Wat het allertofst is aan dit spel is dat de game die je al zo lang op je scherm speelt, nu echt tot leven komt. De diepe krochten waarin zombies en Creepers zich bevinden, heb je nog nooit zo gezien! En ook is het ontzettend gaaf om je eigen creaties in het echt te zien. Er zijn al behoorlijk wat video’s gemaakt over hoe je dit bordspel speelt, maar de video van Nox Spellenzolder geeft je echt een goed inkijkje over hoe dit spel nou precies werkt. Zien? Klik hier voor de video.

Psst: wil je ook kans maken op andere toffe prijzen? Dat kan! Je kunt in deze Zo Zit Dat ook een Makey Makey uitvindersset winnen. Hoe cool is dat?