ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Deze fanatiekelingen steken uren in hun bouwwerken. Met resultaat, want ze zetten een heus LEGO-record. Hun caravan is geheel en alleen gemaakt van LEGO-steentjes. Wat een werk!

Het tofste speelgoed ooit

LEGO is al jarenlang het favoriete speelgoed van een heleboel kinderen én grote mensen. Je kunt er van alles mee bouwen: huizen, boten of een dinosaurus. Maar de bouwers in dit filmpje gaan een stapje verder. Deze fanatiekelingen heten John en Ben. Hun bijzondere plannetje bleek een grandioos succes!

Steengoed kamperen

De mannen waren zo verknocht aan hun lievelingsspeelgoed, dat ze het tijdens hun vakantie niet wilden missen. De oplossing voor dit probleem? Een caravan bouwen helemaal van LEGO. Zo hoefden ze geen heimwee te hebben naar de steentjes. De caravan is zowel van buiten als van binnen helemaal van LEGO gemaakt. Er zit een keuken in van LEGO, een zithoek, en er is zelfs een bed. Wat je er in de koelkast vindt? Een pak melk van, jawel, LEGO! Niet zo smakelijk, maar wel leuk. Heb je extreem dorst? Dan komt er gelukkig wel echt stromend water uit de kraan. Maar goed ook, want een van de bouwers had zich ’s nachts per ongeluk opgesloten in de camper.

LEGO-record gezet

Dit meesterwerk is gebouwd van 288.630 duizend steentjes en het duurde maar liefst vijf weken om het te bouwen! Zo’n tof project blijft natuurlijk niet onopgemerkt en John en Ben hebben nu zelfs een  wereldrecord op hun naam hebben staan. Bekijk de video om te zien hoe de fanaten deze giga caravan hebben gebouwd en hoe het interieur en vanbinnen uitziet? Je ziet het in de video hieronder. Kun je het filmpje niet zien? Klik dan hier! Een ding is zeker: in deze caravan ontkom je er niet aan dat je met je voet op een LEGO-blokje staat. Maarre… zeker weten dat de heren dat geen probleem vinden!

Psst! Een levengrote LEGO-auto zien? Check dan dit artikel!