ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Spioneren kun je op vele manieren doen. Maar wat als jouw supergadget ineens beste vrienden wordt met een chimpansee? Dat overkomt deze robot!

Deze spionage-schildpad is op een missie. Het beestje is een robot, die samen met een aantal andere robotdieren chimpansees bespioneren. Deze spionagedieren hebben speciale camera’s waarmee ze alles goed in de gaten kunnen houden. Helaas, wordt deze schildpad betrapt tijdens zijn supergeheime missie. Het robotje ziet de jungle op een iets andere manier dan gepland namelijk in de handen van een chimpansee. Deze slingeraar kan niet wachten om zijn nieuwe maatje aan zijn vrienden te laten zien. Zo wordt de spiongaerobot ineens zelf grondig bestudeerd door de chimpansee in plaats van andersom.

Spionage beelden van de robot

Toch is het niet allemaal voor niets geweest. De informatie die de schildpad ontdekt, wordt juist gebruikt om de apenkoppen beter te begrijpen. Wat de apen van deze superspion vinden? Check de video!

Schildpadden zijn niet de enige robots die gebruikt worden om dieren te bestuderen. Lees hier alles over een glibberige spion, die de dierenwereld in de gaten houdt.