Hoe werkt illusionisme? En is er een verschil tussen een goochelaar en illusionist? Zo Zit Dat-reporter Stan gaat in deze video op bezoek bij illusionist Hans Klik en probeert zijn magische trucs te ontcijferen!

Die krant was toch net stuk?

Niet alleen vraagt Stan de goochelaar het hemd van het lijf. Hans klik heeft ook nog een paar te gekke tovertrucjes voorbereidt. Met zijn illusies laat hij Stan versteld staan. Maarehh hoe doet-ie dat? Dat is natuurlijk supergeheim! Check snel de video om deze goochelaar aan het werk te zien en wie weet misschien kan jij de magie wel ontrafelen.

Zo Zit Dat op VideoKidsTV

Elke maand zie je de vetste Zo Zit Dat video’s op VideoKidsTV. Ontdek nog meer vette feiten over dieren, natuur, science, tech en games en word elke keer een stukje slimmer. Dat wil je toch?!

Meer ontdekken…

Hier vindt je een lijst met de vetste VideokidsTv videos op een rijtje!