ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Deze maand krijgen Zo Zit Dat abonnees een extra speciaal bewaarnummer. Met dit supertoffe survivalboekje kun je 24 uur overleven in de Nederlandse natuur. Omdat je nu zoveel mogelijk thuis moet blijven, kun je dit boekje het beste even bewaren voor een ander moment. Stel je expeditie dus nog even uit!

100% voorpret

Maarehh… in het boekje staan vet leuke puzzels, quizjes en verhalen. Dus lees, blader en puzzel ‘m alvast door voor dikke, vette voorpret! Sla de tips op in je geheugen en bedenk alvast op welke avonturen je gaat. Zet je eigen survivaltocht uit en leer van alles over de natuur!

Wat staat er in het expeditie boekje?

Héél veel leuks! Hoe je het beste kampvuur ooit kunt maken bijvoorbeeld. Of hoe welke planten je kunt eten en hoe je boswachter wordt. Of krijg een lesje in de keutelogie (ja, over poep!). Kortom: genoeg om je expeditie tot in de puntjes voor te bereiden.

Speciaal voor abonnees

Alleen Zo Zit Dat abonnees krijgen dit superspeciale bewaarnummer deze maand in de bus. Het is onderdeel van een Zo Zit Dat abonnement. Maar als je weer naar buiten kunt, deel vooral de vette survivaltips die je geleerd hebt aan je vrienden. Een avontuur is samen altijd leuker dan alleen!

Ben jij geen abbonnee van Zo Zit Dat, maar wil je toch een leuk puzzel boekje scoren. Check hier hoe je het escape boek van Zo Zit dat kunt kopen! Net zo leuk en boordevol plezier.