Hoera! Zo Zit Dat bestaat 25 jaar. Reden om te trakteren! Maak kans op een bommetjevol gamepakket voor je Nintendo Switch (t.w.v. €200). Stuur voor 19 november een mailtje naar zozitdat@sanoma.com om een gokje te wagen. Geef in je mail antwoord op de vraag in Zo Zit Dat 12. Zet in de onderwerpregel: Zo Zit Dat trakteert editie 12. Vergeet niet je naam, leeftijd en adres in je mail te zetten.

Over de prijs

Wiehoe! Met dit bommetjevolle gamepakket voor de Nintendo Switch ben jij voorlopig wel even zoet. Race je rot tijdens Mario Kart 8 Deluxe en zorg dat jij de snelste van de baan bent. Of bouw jij in Super Mario Maker 2 levels als de beste? Ga helemaal los en deel je beste creaties met je vrienden. Ben je in voor wat meer uitdaging? Ga dan op avontuur met The Legend of Zelda: Link’s Awakening. Weet jij in je uppie een weg te banen door de verschillende puzzels en opdrachten? Om het feest compleet te maken vind je in het pakket ook nog een tof strandlaken en handige sleutelhanger van Super Mario Maker 2, een coole rugtas én een stickervel. Hebben!