ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Takken zagen afgezaagd? Niet volgens deze apenkop! De orang-oetang zaagt alsof het een lieve lust is en vermaakt zich prima met haar nieuwe hobby.

Heel bijzonder

Twintig jaar geleden heeft een andere aap geleerd om te zagen door naar mensen te kijken die hutten aan het bouwen waren. Maar wat deze apenkop in het filmpje doet, is wel heel bijzonder. Zij leeft namelijk in het wild!

In het wild

Op het terras van een hut in de jungle vindt de vrouwelijke orang-oetan een zaag. Ondanks dat het dier in het wild leeft, is haar op één of andere manier duidelijk wat ze met het gereedschap moet doen.

Apetrots

Het lijkt alsof het beest apetrots is op haar werk. Maar dan gooit een robot-aap roet in het eten. Want ook de neppe orang-oetan zaagt. Het echte vrouwtje doet haar best om nog sneller te zagen dan de robot. Maar van zagen, word je moe. Na een tijdje houdt de aap het voor gezien. Ze heeft haar rust in ieder geval dik verdiend!