Wil jij een  Dora filmpakket winnen? Dat kan! Zo Zit Dat mag 4 x 2 kaartjes voor de film Dora and the Lost City of Gold weggeven! De winnaars krijgen ook een toffe Dora Kras wereldkaart. Cool! Stuur een mailtje naar zozitdat@sanoma.com en vertel welke landen op de wereldkaart jij al kan wegkrassen! Zet in de onderwerpregel: Zo Zit Dat Dora. Vergeet niet je naam, leeftijd en adres in je mail te zetten.

Over de prijs

Dora heeft weliswaar haar jeugd voornamelijk met haar ouders  in de jungle doorgebracht, maar niets kon haar voorbereiden op de grootste uitdaging ooit: de middelbare school! Als haar ouders worden vermist moet de avontuurlijke Dora hen opsporen. Ze schakelt de hulp in van het aapje Boots, Diego, een geheimzinnige jungle-bewoner en een groep coole tieners. Samen proberen ze haar ouders te redden en het mysterie van de verloren gouden stad op te lossen. Wat denk jij: gaat het ze lukken?