Supergoed nieuws! Zo Zit Dat mag 5x het nieuwe boek van Blockbusters weggeven. Cool! Wil je het boek winnen? Stuur dan een mailtje naar zozitdat@sanoma.com en geef antwoord op de vraag: heb jij ooit de Nachtwacht in het Rijksmuseum bezocht? Zet in het onderwerp van je mailtje: Winactie Blockbusters deel 5. Vergeet niet je leeftijd en adres toe te voegen!

Over de prijs

Tijdens scoutingkamp in Maastricht, beleven de Blockbusters een gloednieuw avontuur. Ze ontdekken dat tijdens de Tweede Wereldoorlog niet alleen de Nachtwacht verborgen werd gehouden in de ondergrondse Kluis maar ook: Engelse piloten, smokkelwaar en een illegale radiozender. Ga mee op een spannend avontuur waarin Rembrandts Nachtwacht en het verzetsverleden van de Kluis tot leven komen en ontdek de antwoorden op alle raadsels!