Wil jij een Nintendo Switch + het spel Super Smash Bros winnen? Stuur dan een mailtje naar zozitdat@sanoma.com en beantwoord de vraag uit Zo Zit Dat 5. Zet in de onderwerpregel: Zo Zit Dat trakteert editie 5. Vergeet niet je naam, leeftijd en adres in je mail te zetten.

Over de prijs

Speel op de Nintendo Switch samen met je vrienden en familie jouw favoriete games! Moet jij weleens stoppen met gamen, omdat je weg moet? Met de Nintendo Switch kun je overal samen spelen. De Nintendo Switch is namelijk voor thuis én onderweg!

Over Super Smash Bros Ultimate

Ga in Super Smash Bros. Ultimate de strijd aan met tot wel 7 andere spelers in flitsende gevechten! Je kunt kiezen voor je favoriete personage, want deze game bevat alle vechters die ooit in de serie zijn voorgekomen. Ga je de uitdaging aan?

Wist je dat…
…Super Smash Bros. Ultimate speciaal gemaakt is voor de Nintendo Switch?