Zo Zit Dat mag 50×2 het boek Kruistocht in spijkerbroek weggeven! Winnen? Geef dan antwoord op de vraag in Zo Zit Dat 3. Stuur een mailtje met jouw antwoord naar zozitdat@sanoma.com. Zet in de onderwerpregel: Winactie Geef een boek een cadeau. Vergeet niet je naam, leeftijd en adres in de mail te zetten.

Voor jou en een ander

Wist je dat boeken lezen superleuk én leerzaam is? Daarom heeft de campagne Geef een boek cadeau de missie om álle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien met de mooiste boeken uit de jeugdliteratuur. Kruistocht in spijkerbroek bijvoorbeeld!

Over het boek

Dolf mag met een tijdmachine naar de Middeleeuwen om daar een kijkje te nemen bij een riddertoernooi. Maar door een fout komt hij niet terecht bij het riddertoernooi, maar in een Kinderkruistocht in het jaar 1212. Het lukt Dolf niet om voor de terugreis op tijd op de afgesproken plek te staan. Moet hij nu voor altijd in 1212 blijven?