ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Ken jij Nintendo Labo al? Spelen met karton is nog nooit zo leuk geweest! En al helemaal niet als je het kunt combineren met gamen. Met Nintendo Labo kan het. Bouw je eigen creatie uit een kartonnen bouwplaat, schuif de controller van jouw Nintendo Switch erin en ga op ontdekkingstocht. Weten welke supertoffe creaties je allemaal kunt maken met Nintendo Labo? Lees dan snel verder!

Nintendo Labo

Stel je voor: je knutselt jouw eigen kartonnen vishengel in elkaar, schuift de controller van jouw Nintendo Switch erin en binnen no-time ben jij een pro met vissen. Of wat dacht je van een echte meastro achter de piano? De piano mag dan wel van karton zijn, maar er komt wel écht geluid uit!

Met het Nintendo Labo Mixpakket kun je de tofste dingen creëren. Je kunt het bijna zo gek niet bedenken. Van een piano tot een huis of vishengel en van een motor tot modelauto (die je ook nog kunt laten rijden!).

Breng je jouw creatie liever tot leven met jezelf in de hoofdrol? Dan is het Nintendo Labo Robotpakket misschien meer iets voor jou. Na het bouwen van het robotpak, transformeer je jezelf tot een echte robot en laatje  ze zien wie de baas is! De bewegingen die jij maakt in het pak, neemt de robot in het spel over. Hoe tof is het dat je nu games kunt spelen met iets dat je zelf gemaakt hebt?!

Check de video hieronder of bezoek de website om alle toffe dingen van Nintendo Labo te ontdekken! Wedden dat jij niet uitgespeeld raakt?