ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Als je iets heel ouderwets vindt, zeg je: dat komt uit het jaar 0. Maar de jaartelling die wij kennen, begon met het jaar 1. Het echte jaar 0 heeft dus nooit bestaan.

Millenniumwisseling
In het jaar 2000 werd de ingang van het nieuwe millennium gevierd. Maar eigenlijk was dat een jaar te vroeg. Omdat de jaartelling begon met het jaar 1, begon er eigenlijk pas op 1 januari 2001 een nieuw millennium. Oeps!

Stel je vraag
Waarom lopen pinguïns zo raar? Hoe snel gaat een raket? En waarom is poep bruin? Elke maand beantwoordt Zo Zit Dat jouw vragen. Heb jij ook een knagende vraag? Stuur deze vraag dan naar zozitdat@sanoma.com. Schrijf ook je naam en leeftijd in de mail. Wie weet zie je het antwoord terug in Zo Zit Dat!