Ontsnapt deze gearresteerde vrouw?

gearresteerde vrouw in politiewagenEen vrouw in de Verenigde Staten werd gearresteerd door de politie. Ze kreeg handboeien om en werd in de politiewagen gezet. Blijkbaar zaten de boeien niet heel strak, want de vrouw kon ze alweer snel losmaken…


Toen de gearresteerde vrouw zag dat de sleutels nog in de wagen zaten, pakte ze haar moment. Ze kroop door een klein luik naar de voorstoel en reed weg! Agenten die naast de auto stonden, konden haar niet meer tegenhouden. Verschillende wagens probeerden de vrouw te stoppen. Er werd zelfs een spijkermat ingezet! In deze mat zitten spijkers die de banden van de wagen kapotmaken. Nadat de vrouw hier omheen was gereden, ging het even later toch mis. Spannend!

Dit artikel is geplaatst in Filmpjes met de volgende tags , , , , , , , , , , , , .