Wereldrecord Rubiks Kubus

Heb jij weleens een Rubiks Kubus proberen op te lossen? Dit duurde vast heel lang… Misschien kwam je er wel helemaal niet uit. Deze jongen laat zien hoe het wél moet!

Recordhouder
De 15-jarige Patrick Ponce uit Amerika is de nieuwe recordhouder! Hij loste zijn kubus op in maar liefst 4,69 seconden! Nog nooit loste iemand zo snel de kubus op.

Automatische timer
Elke kandidaat mag eerst kort kijken naar hoe de kubus eruitziet. Als die de kubus op de tafel heeft neergelegd en daarna weer heeft opgepakt, start de tijd. Is de deelnemer klaar met de puzzel, dan legt-ie de kubus weer neer. In de speelmat op de tafel zit namelijk een timer. Deze timer meet precies hoe lang de kandidaat bezig is geweest.

Verbaasd
In totaal had Patrick maar 17 zetten nodig om de kleurenpuzzel op te lossen. Hij verbaasde hiermee zichzelf, maar ook de jongen die het vorige record op zijn naam had staan. Kijk maar naar het einde van het filmpje..

Dit artikel is geplaatst in Filmpjes met de volgende tags , , , , , , , , , .