Proefjes in het Omniversum

Amazing lab OmniversumWil jij onderzoeker worden? Ga dan naar Omniversum! Daar volg je tijdens de film Amazing Caves twee wetenschappers die onderzoek doen in grotten. Extra leuk: na de film mag je zelf aan de slag gaan met proefjes!

In de grootbeeldfilm Amazing Caves gaan twee wetenschappers in grotten op zoek naar minuscule organismen voor nieuwe medicijnen. Deze micro-organismen kunnen overleven in extreme omstandigheden, in hitte, vrieskou en onderwater. Wow!

Bezoek Amazing Caves tijdens het Weekend van de Wetenschap (7 en 8 oktober) of tijdens de Junior Wetenschapsweek van Omniversum (14 t/m 22 oktober) om ook toegang te krijgen tot het Amazing Lab. Kijk voor meer info naar Omniversum.nl.

Dit artikel is geplaatst in Agenda met de volgende tags , , , , , , , , , , , , , , , .