Bezoek het Zomercircus Festival in Amsterdam

Zomercircus FestivalAltijd al een echte circusartiest willen worden? Van trapeze en freerunnen tot steltlopen en eenwieleren: op het Zomercircus Festival leer je het allemaal!

Op zaterdag 2 september en zondag 3 september organiseert Circus Elleboog het Zomercircus Festival in Amsterdam. In het Bijlmerparktheater en het Bijlmerparkterrein geven echte goochelaars en acrobaten de coolste optredens.

Maar je kunt ook zelf ontdekken hoe het is om een echte circusartiest te zijn! Tijdens de workshops leer je aan hoe je aan een trapeze slingert, hoe je je evenwicht bewaart op een eenwieler en krijg je het freerunnen onder de knie!

Kijk voor meer informatie op Elleboog.nl/festival.

Dit artikel is geplaatst in VTV Agenda met de volgende tags , , , .