ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Het is woensdag, tijd voor een nieuw proefje waar je thuis en op school de show mee kunt stelen! Met het proefje van vandaag kun je een lang gekoesterde droom uit laten komen: je eigen tekenfiguurtjes tot leven brengen. En ook: na het eten lekker gewoon even lekker op je bord tekenen!IMG_4681

Wat heb je nodig?

  • een white board marker
  • een glas/flesje water
  • een glad bord of glazen oppervlak.

Hoe ga je te werk?

Teken met je white board marker een poppetje – een klassieke ‘stick figure’ werkt het beste – op het bord of een ander glad oppervlak. Tip: na veel testen hebben wij gemerkt dat je het beste een zo licht mogelijke lijn kunt maken.

Nieuwsgierig geworden naar hoe het werkt? Check dan de video hieronder! Succes!!