ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Babee on Board: app voor zwangere vrouwen

“Zou u misschien voor mij willen opstaan? Ik ben namelijk zwanger.” Een hele normale vraag in het OV maar niet iedere vrouw durft deze te stellen. En zelfs al zou je uit jezelf willen opstaan, soms zit je zo geconcentreerd naar je telefoon te staren dat je de zwangere vrouw helemaal niet ziet staan. De app Babee on Board wil zwangere vrouwen in het OV aan een zitplaats helpen.

Babee on Board

Wanneer een zwangere vrouw in een drukke bus, trein of metro stapt kan ze in de app Babee on Board op een knop drukken. De app verstuurt een bericht naar andere gebruikers van de app dat er een zwangere vrouw aan boord is die graag een zitplaats wil. Dit werkt binnen een straal van 5 meter via bluetooth. Vervolgens kun jij netjes plaats maken voor de zwangere vrouw en heb jij je goede daad verricht. 🙂

Download Babee on Board

Download voor iPhone