ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zo ziet professionele kleding van gamers eruit

We hoeven jullie niet uit te leggen dat eSports ontzettend populair is. Maar waar sporters speciale kleding hebben om zo goed mogelijk te presteren hadden gamers dat nog niet. Het merk KontrolFreek brengt daar nu verandering in met hun speciale Performance Gaming Wear, oftewel professionele kleding voor gamers.

Hoodie, shirts, shorts en een pet

Waar moet de kleding aan voldoen? Gamers hebben snel last van zweethanden, deze kunnen ze dankzij het speciale materiaal droog vegen aan hun hoodie en broek. De muts van de hoodie is extra groot zodat er een dikke koptelefoon onder past en gamers zich helemaal af kunnen sluiten van hun omgeving. Dit zorgt voor nét dat beetje extra focus.

Hebben!

De kleding is hier verkrijgbaar. Let wel op, de winkel levert vanuit de VS en dus zijn de verzendkosten hoog en de levertijd lang. Je kunt dus beter even wachten tot een Nederlandse winkel deze producten gaat leveren.

Zo ziet professionele kleding van gamers eruit

Lekker je zweethanden afvegen aan je trui. Maar na afloop natuurlijk wel je handen wassen!