ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Het zou wel eens het geval kunnen zijn dat jij in een geheime club zit. Om de geheimen van jullie extreem ontoegankelijke club zo onzichtbaar mogelijk te houden, ga je natuurlijk niet zitten appen met elkaar. Iedereen weet dat alle grote bedrijven en de overheid gewoon mee kunnen lezen. Bellen wordt afgetapt, sms’jes worden gefilterd…wat blijft er dan nog over?

Een zure brief

De geheime brief natuurlijk! En hoewel die ook door een kwaadwillende postbode onderschept kan worden, is een brief wél het meest eenvoudig ‘geheim’ te maken. Bijvoorbeeld met onzichtbare inkt. Het is een eeuwenoude huis-tuin-en-keuken techniek, maar fop- en verduistersucces zijn hierbij gegarandeerd.

Wat heb je nodig?IMG_4346

  • citroensap
  • een penseeltje
  • een stuk papier
  • een waxinelichtje
  • een geheim

Hoe werkt het?

IMG_4350

Schrijf je geheim op.

En: je geheim wordt zichtbaar.