ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

vloggenomaopaVloggen iets voor jongeren alleen? Als het aan de cursisten van ‘Vloggen voor 50-plussers’ ligt zeker niet! Als oma en opa de apparatuur eenmaal onder de knie hebben, staat niets ze meer in de weg om YouTube te veroveren. Het Ad schreef er een tof artikel over!

Iedereen wil/kan vloggen

“Vloggen is ideaal voor mensen die niet zo goed kunnen schrijven maar wel een verhaal willen overbrengen,” zegt Joost Timp, cursusleider en schrijver van een boek voor 50-plussers die willen vloggen, tegen de krant. “En neem ‘voor 50-plussers’ alsjeblieft niet te letterlijk” vraagt de 60-jarige cursusleider vriendelijk. “Eigenlijk wil ik iedereen boven de 30 aansporen om te vloggen. Want bij die leeftijd stokt het al. Vloggen is nu nog echt iets van de jongeren.”

Iets voor jouw oma of opa? Check hier alvast de online vlog-tips van Joost Timp!

Foto: Dingena Mol