ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

catspadOveral ter wereld speelt technologie een rol voor de mens: de nieuwste telefoons, Ipads, auto’s…maar ook aan onze huisdieren is gedacht! Ooit eens van de Catspad gehoord?

Lees ook: deze halsband laat je kat praten of een smartphone voor je huisdier?!

Kattencabine

In de cabine van de Catspad vind je een kattenvoer- en kattendrinkbak. Met de “kattencabine” kun je als baasje ervoor zorgen dat je een specifieke hoeveelheid water en eten aan de kat geeft. De cabine kan je helemaal instellen zoals jij het wilt hebben! Je kan bijvoorbeeld voor kiezen om een mini fonteintje aan te zetten als de kat aan komt lopen, of je kunt de fontein altijd aan hebben staan.katdrinktschattigtoch

Katten Statistieken

Je kan met behulp van een app op je smartphone alle statistieken bekijken. Op de app kan je zien hoeveel procent er nog in de drink- en eetbak zit en je krijgt een melding op je telefoon als je kat te weinig gegeten of gedronken heeft. Zelf kan je het dus ook automatisch met een knop op je telefoon weer bijvullen! Als baasje kan je ook jou eigen schema maken, bijvoorbeeld: elke ochtend om 7:00 moet er weer vers water bij. Je kan het ook instellen als de kat niet meer genoeg eten of drinken heeft!

Hoe werkt ‘ie?

De kattenbak werkt als volgt, je voert als eerste het gewicht, lengte etc etc in van je kat. De kattenbak kan zelf berekenen hoeveel kilo hij aankomt en of hij meer vocht nodig heeft. Het is dus enorm makkelijk! De kattenbak doet alles voor jou en jij hoeft alleen nog maar een persoonlijke aaier voor hem te vinden!

Wil jij de kattenbak kopen? Klik hier!