ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Vervang Google door Ecosia voor een betere planeet

Google werkt er hard aan om het energieverbruik tot een minimum te beperken. Dit doen ze onder andere door zonnepanelen op hun daken te plaatsen en datacenters te koelen met zeewater. Ze scoren daarom (net als Apple en Facebook) goed in het schone energie rapport van Greenpeace. Maar wil je écht tijdens het ‘Googlen’ meehelpen aan een betere wereld, gebruik dan Ecosia als zoekmachine

Ecosia

De zoekmachine Ecosia werkt hetzelfde als Google. Alleen plant Ecosia iedere 11 seconden een boom door 80% van hun inkomsten te doneren aan bomenprojecten. De inkomsten halen ze net als Google uit advertenties.

Ecosia blog

Benieuwd welke projecten ze steunen? Check dan hun blog.