ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Armband geeft je een schok als je teveel geld uitgeeft Grappig! Ken jij iemand die een gat in zijn hand heeft? Iemand die alles koopt wat los en vast zit? Dan moet je die persoon deze armband geven voor de verjaardag. Wedden dat het binnen no-time gedaan is met al dat shoppen?

Pavlok armband geeft shopaholics een schok

Shopverslaafden opgelet! Jullie nieuwe vriend (of vijand?) heet Pavlok. Deze armband kun je aan je bankrekening koppelen. Je stelt voor jezelf een geldlimiet in die je niet mag overschrijden. Wanneer je het limiet bijna hebt bereikt krijg je een melding op je telefoon. Ga je toch door met geld uitgeven? *BAM!* dan geeft de armband je een welverdiende elektrische schok. Foei! Niet meer doen!

Andere slechte gewoontes afleren

De Pavlok armband kan je ook helpen om andere slechte gewoontes af te leren. Denk aan:

* teveel tijd op Dumpert doorbrengen
* teveel tv kijken
* teveel snoepen
* te lang snoozen
etc. etc.

Hebben?

De Pavlok is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood, blauw, grijs en roze. Voor de prijs kun je ook een heleboel leuke t-shirts of jurken kopen, deze is namelijk 149 dollar. Maar goed, het is wel leuk gevonden en je mag de armband altijd binnen 6 maanden kosteloos terugsturen. En de échte échte échte shopaholics verdienen zo’n armband natuurlijk snel terug.