ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Bijzonder speelgoed voor bijzondere kinderen

LEKA is bijzonder speelgoed speciaal ontwikkeld voor kinderen met autisme. Kinderen met autisme hebben moeite met het omgaan met anderen, met (non-)verbale communicatie en met concentreren. Iedere dag is voor hun een nieuwe uitdaging. LEKA is een robot bal dat hier rekening mee houdt en zo de beste vriend van een autistisch kind wordt.

LEKA

LEKA is een hulpmiddel dat autistische kinderen helpt om met de wereld om hun heen om te gaan. LEKA speelt muziek, kan zich zelf verplaatsen en van kleur veranderen. Ook zit er een scherm in waarmee het plaatjes, symbolen en emoji’s kan laten zien en ook kun je er games mee spelen. Zo krijgt de robot de volledige aandacht van de kinderen. Er zijn veel experimenten met LEKA gedaan en de resultaten zijn heel positief! Kinderen spelen met de robot, de stress neemt af en ze zijn er hartstikke dol op.