ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Ongeveer 14% van de Nederlanders heeft last van vliegangst. Toch is dat helemaal niet nodig.

Veiligste vervoersmiddel

Vliegen is namelijk het veiligste vervoermiddel! De kans op bijvoorbeeld een auto-ongeluk is veel groter. Daarnaast behoren de piloten die het vliegtuig besturen tot de best-opgeleide werknemers ter wereld!

Crash overleven

Mocht je ondanks de cijfers toch nog bang zijn om te vliegen. De grootste kans om een crash te overleven is door achterin te gaan zitten. In de meeste gevallen van vliegtuigcrashes raakt namelijk eerst de neus van het vliegtuig de grond. De voorkant vangt dus de grootste klap op.

Stel je vraag
Waarom lopen pinguïns zo raar? Hoe snel gaat een raket? En waarom is poep bruin? Elke maand beantwoordt Zo Zit Dat vragen van lezers. Heb jij ook een knagende vraag? Stuur deze dan naar zozitdat@sanoma.com. Schrijf ook je naam en leeftijd erbij. Wie weet zie je het antwoord terug in Zo Zit Dat!