De-opbouw-van-de-superglijbaanOp het Willemsplein in Rotterdam zijn ze druk bezig met de bouw van superglijbaan The Big Slide. Deze mega glijbaan gaat morgenochtend open, en wordt aan het einde van de avond weer voorgoed gesloten. Maar, zegt de Belgische bouwer: als het weer een beetje meezit blijft ‘ie heel misschien ook nog zondag open.

Pop-up glijbaan

Aan de voet van de Erasmusbrug worden morgen heel veel bezoekers verwacht, die in een zwemband de 150 meter lange pop-up glijbaan af kunnen roetsjen. Voor iets minder dan een tientje kan iedereen, kinderen én volwassenen(!), een uur lang onbeperkt op de glijbaan spelen.

Wat&Hoe?

De attractie opent om 10.00 uur ’s ochtends en er kan tot 22.00 uur ’s avonds gegleden worden. Bij goed weer blijft de glijbaan dus misschien langer open. Om te voorkomen dat de snellere glijders moeten wachten op de slomere deelnemers, zijn de twee stroken van de glijbaan opgedeeld in een gedeelte voor jonge kinderen en een gedeelte voor professionele glijders.