ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

De condor is de allergrootste roofvogel op aarde. Hij leeft in het Andesgebergte in Zuid-Amerika. Als het enorme beest zijn vleugels spreidt, is hij wel 3 meter breed. De condor jaagt op vee en kan een kalfje zo de lucht in tillen!

Allerkleinste vogel

Wist je trouwens dat de allerkleinste vogel de bijkolibrie is? Dit vogeltje weegt nog geen 2 gram! Het vrouwtje legt dan ook erg kleine eitjes. Die zijn net zo groot eh… klein als de nagel van je pink.

Gratis kindertoegangskaartje

Nog meer weetjes over vogels, maar ook over andere dieren, vind je in de boekjes ‘Alles over dieren’. Er zijn wel acht verschillende! En verrassing: in elk boekje zit een gratis kindertoegangskaartje voor Ouwehands Dierenpark. Kijk voor meer info op Zozitdat.nl/bamboobill.