ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Veel mensen denken dat alle katten bang zijn voor water. Maar eigenlijk is dat helemaal niet zo. De allereerste katten waren woestijndieren. En op die droge vlakte komt natuurlijk maar weinig water voor. Katten zijn dus van nature niet gewend aan nattigheid.

Karakter

Maar er zijn ook genoeg katten die vijvers en sloten juist wel opzoeken. Bijvoorbeeld omdat ze graag vissen eten of omdat ze het water bij warm weer lekker koel vinden. Sommige katten spelen zelfs graag met water. Het ligt dus aan het karakter van je kat of hij ervan houdt of niet.

Stel je vraag!

Heb jij ook een knagende vraag? Stuur deze vraag dan naar zozitdat@sanoma.com. Schrijf je naam en leeftijd erbij. Wie weet zie je het antwoord terug in Zo Zit Dat!