anno 2205

Een oplettende Twitteraar ontdekte al snel dat we een grote fout hebben gemaakt in ons YouTech Magazine. In de rubriek Testlab staat bij het stuk over Anno 2205 per ongeluk een tekst uit het vorige magazine. En dat is helemaal zuur omdat hierdoor ook de prijsvraag is weggevallen. Maar geen paniek, we gaan dit helemaal goedmaken!

Anno 2205

Anno 2205 is een strategiespel waarin je steden moet bouwen in de toekomst. Het spel is gemaakt door Ubisoft. In deze editie kun je zelfs kolonies stichten op de maan. Als speler ben jij de leider van een factie, het doel is om het op te nemen tegen andere facties door steeds niet futuristische ideeën te onderzoeken. Daarnaast moet je niet alleen de stad bouwen, maar ook onderhouden. Dit betekent genoeg goederen en bouwmaterialen voor je bevolking. Hartstikke spannend dus en wij mogen een exemplaar weggeven!

Prijsvraag, win het spel Anno 2205

Wil jij een exemplaar van Anno 2205 winnen? Geef dan antwoord op de volgende vraag en laat je e-mailadres bij ons achter. Als je gewonnen hebt nemen wij contact met je op.

[gravityform id=”16″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]

Bedankt voor de oplettendheid Joel!