ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

De Amerikaanse archeologe Angela Micol heeft misschien twee nieuwe piramides in Egypte ontdekt. Hoe ze deze bouwwerken vond? Vanuit haar luie stoel!

De onderzoekster zoekt al tien jaar naar onontdekte oude maaksels. Hiervoor komt ze haar huis niet uit: ze gebruikt gewoon het programma Google Earth! Beetje bij beetje speurt ze alle satellietbeelden af naar opvallende bouwwerken.

Op twee plekken in Noord-Egypte ontdekte ze opvallende drie- en vierhoekige bergen. Het driepuntige gebouw zou weleens de grootste piramide ooit kunnen zijn! Archeologen gaan nu de plekken in het echt bekijken. Want wie zegt dat ’t piramides zijn en geen gekke grote heuvels?

Zelf het mysterieuze driehoekige ding bekijken in Google Earth? Klik dan hier!

De piramides op de afbeelding zijn niet de verborgen piramides.