ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Ze leefden al 115 jaar samen, maar kunnen elkaar ineens niet meer uitstaan: de twee reuzenschildpadden Bibi en Poldi hebben huwelijksproblemen. Ze willen scheiden!

De schildpadden woonden zij aan zij in een dierentuin in Oostenrijk. Ze kennen elkaar al vanaf de geboorte en werden later een stel. Zonder problemen leefde het echtpaar samen in hun verblijf. Maar sinds een tijdje willen ze hun hok niet meer delen. Het vrouwtje heeft haar man zelfs al een paar keer aangevallen.

De verzorgers  doen er alles aan om het paar weer bij elkaar te krijgen. Ze geven de beesten relatietherapie en organiseren romantische etentjes en leuke spelletjes. Jammer genoeg heeft dit alles tot nu toe nog niet geholpen.