ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In de toekomst game je niet meer met je vriendje. Dan speel je met een big! Wetenschappers zijn namelijk bezig het spel Pig Chase te maken. Dit spel voor de iPad is speciaal ontworpen voor varkens.

Bij Pig Chase laat je via je iPad een lichtbal over een stalmuur bewegen. De bedoeling is dat je hiermee de aandacht trekt van het varken. Die moet het lichtje met z’n snuit achtervolgen. Jij loodst het beest vervolgens door een parcours. Gelukt? Dan zien jullie een lichtshow!

Het spel is niet zomaar bedacht. Varkens vinden het namelijk leuk om te spelen. Hierdoor vervelen ze zich niet en zijn ze minder agressief. Het spel is nog in de maak. Dus totdat het er is, speel je nog gewoon met je vriendjes. En als het er wel is? Misschien ook nog wel! Want waar vind je zo snel een big…