ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gisteravond maakte NASA bekend dat er een ‘buitenaardse’ bacterie is gevonden. De bacterie is gevonden in een meer in Amerika. Het water in het meer is al heel lang dood. Dat komt omdat er de giftige stof arseen in zit. Normaal gaan levende wezens hier dood van. Toch is er een levende bacterie gevonden. Sterker nog hij gebruikt het arseen als bouwsteen voor z’n DNA. Normaal bestaat DNA alleen uit waterstof, koolstof, stikstof, zuurstof, fosfor en zwavel. De superbacterie heeft dus een nieuw soort DNA ontwikkelt. Het betekent niet dat er nu ineens aliens op aarde leven. Maar wel dat deze bacterie op planeten kan wonen waar levende wezens normaal niet overleven! Misschien dat er dus ooit buitenaardse wezens ontstaan op andere planten dan onze aarde.