ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In China wordt een school gebouwd voor reuzenpanda’s. Ze krijgen geen les in rekenen of taal, maar in overleven in het wild! De speciale panda-survivalschool komt in de provincie Sichuan. Erg groot zullen de klasjes niet worden. Er krijgen maar drie tot vijf reuzenpanda’s tegelijk les. Maar ze hebben wel flink veel ruimte. Het hele centrum zal uit wel 1100 hectare bosland bestaan. Het is belangrijk dat panda’s les krijgen in overleven. Reuzenpanda’s horen bij de meest bedreigde diersoorten ter wereld. In het wild zijn er nog maar 1600. In dit grappige filmpje zie je trouwens dat sommige panda’s in gevangenschap ook best een zwaar leven hebben. Vooral als ze geplaagd worden door hun grote broers!