ben je breed inzetbaar Als allround CNC-verspaner ben je breed inzetbaar binnen je vakgebied. Je bedient en bewaakt uiteenlopende CNC-machines. Je schrijft CNC-programma’s voor CNC-draaibanken en/of freesbanken en/of bewerkingscentra. Je denkt mee over productietechnische vraagstukken en draagt oplossingen aan. Een allround CNC-verspaner interpreteert informatie en schrijft nieuwe CNC-programma’s eventueel met behulp van CAM-systemen. Door middel van een grafische simulatie controleer en installeer je de programma’s in de besturing van de CNC-machine. Je zorgt tevens voor goede archivering van het CNC-programma. Je produceert zelfstandig onderdelen op basis van werkopdrachten en technische informatie. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van je eigen werk. [youtube]wfG9X7BniYI[/youtube]