Ga met Zo Zit Dat op kamp!

Experimenteer met lava spuwende vulkanen, ontdek de sterren en planeten aan de hemel, bouw je eigen uitvinding, klim tussen de hoge bomen in het klimbos en ontdek hoe je kunt overleven in de natuur!

Ben jij supernieuwsgierig, kunĀ je niet stil zitten en ben je graag buiten? Haal jij elk schroefje los en maak jij het liefst je eigen creatie? Tijdens het Explorer Camp by Zo Zit Dat ga je aan de slag met alles wat te maken heeft met de natuur, techniek, wetenschap en sport.

Mad Science komt langs met scheikundige proefjes en je klautert gezekerd door de bomen. Je leert tijdens een survivaltraining hoe je in de natuur kunt overleven en je racet op eenĀ mountainbike door het bos.

Bij de supergezellige accommodatie op de Veluwe staat iedere dag weer een nieuwe uitdaging klaar. Natuurlijk is er ook alle tijd om lekker vakantie te vieren; marshmallows roosteren boven het kampvuur, zwemmen of we spelen een van de ontelbare grote bosspellen die de Vinea reisleiders kennen.

Ga naar Vinea.nl/zozitdat voor meer informatie.

Dit artikel is geplaatst in VTV Agenda met de volgende tags , .